Uibo ja Õiglane vaimustusid Eatoni rekordivõistlusest

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmarekordimees Ashton Eaton
Maailmarekordimees Ashton Eaton Foto: SCANPIX

«Tulin MMile rohkema järele, kuid see tulemus oli reaalsus. Midagi katki ei ole, nüüd tuleb targalt trenni teha ja loodetavasti lähevad tulemused taas paremaks,» lausus kergejõustiku MMi kümnevõistluses 8245 punktiga 10. koha saanud Maicel Uibo. Oma tänavu püstitatud isiklikust rekordist kogus ta vähem 111 silma. Maailmameistriks krooniti tänavuse MMi ainsa maailmarekordi püstitanud ameeriklane Ashton Eaton, kes sai kümne alaga kokku 9045 punkti. 

Pärast võistluse lõppu oli Uibo vaieldamatult kurnatuim Eesti sportlane, keda Pekingis nähti. Kui kümnevõistlejad läksid pärast võistluse lõppu traditsioonilisele ühisele auringile, oli Uibol raskusi jalutavate võistluskaaslastega ühes tempos püsida. Nii tühjaks oli ta end jooksnud viimase ala, 1500 meetri distantsil. Veel paarkümmend minutit hiljem taarudes ajakirjanike ette astudes oli ta pilk suunatud eikuhugi ja jutt aeglane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles