Draama Saksamaal: nimekas profipoksija on tulistamise järel raskes seisus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Charr.
Manuel Charr. Foto: SCANPIX

Saksamaa väljaanne Bild avalikustas täna varahommikul, et kohalik profipoksija Manuel Charr langes tulistamise ohvriks ning on hetkel raskes seisus haiglas.

Bildi andmetel sai kohalik politsei kolmveerand tundi pärast tänast südaööd väljakutse, et ühes söögikohas on toimunud tulistamine. Kohale jõudnud korrakaitsjad tuvastasid ohvrina 30-aastase profipoksija Manuel Charri, kes suutis kiirabiarstidega rääkida ning paistis olevat stabiilses seisukorras. Kohalikku haiglasse jõudes Charri seisund aga halvenes ootamatult ja ta viidi kiirelt erakorralisele operatsioonile. Hetkel pole profipoksija operatsiooni ja tervise kohta rohkem informatsiooni antud.

Politsei pole veel ka teatanud, mis söögikohas täpsemalt juhtus. Kiirelt ringlema hakanud kuulujuttude järgi veetis Charr aega kohaliku räppari Kay One'iga, kes postitas mõni tund enne intsidendi juhtumist oma Facebooki lehele video, kus on Charri näha. Hiljem võttis räppar video maha ning kirjutas, et on juhtunust šokeeritud, kuid tema tulistamise hetkel enam söögikohas ei viibinud. Ühe poksijale lähedalseisva isiku sõnul tekkis Charril söögikohas kellegagi tüli, kuid politsei kinnitusel esialgu kedagi vahi alla pole võetud.

30-aastane Charr on oma poksijakarjääri jooksul peetud matšidest võitnud 28 ning kaotanud neli, tema kõige kuulsamaks kaotuseks oli 2012. aastal allajäämine Vitali Klitškole, kes võitis sakslast tehnilise nokaudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles