Gert Kullamäe: mängijad on veel kanged ja ei liigu nagu vaja

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe annab näpunäiteid Janar Taltsile.
Rocki peatreener Gert Kullamäe annab näpunäiteid Janar Taltsile. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock võttis Eesti korvpalli meistriliiga hooaja avamängus vastu mulluse finaalipartneri BC Kalev/Cramo. Külalised pealinnast püsisid terve mängu sammu jagu eespool ja nii pidid tartlased lõpuks tunnistama 73:81 kaotust

Rocki peatreener Gert Kullamäe hinnangul näitas mäng ära kohad, kust hetkel pigistab. «See oli hea õpetlik mäng meie jaoks. Saime teada oma praegused valupunktid. Eriti mis puudutab kaitsemängu ja lauavõitlust. Hooaja alguses on mehed füüsilisest ettevalmistusest veel kanged ega liigu päris nii nagu vaja. Aga see läheb kindlasti paremaks ja siis on ka mängupilt teine,» ütles ta klubi kodulehele.

«Aga tänane mäng näitas, et lauavõitlus ja nii meeskondlik kui üks-üks kaitse on need, mille kallal tegutseda. Ja rünnakul peame paremini leidma korvialuse mängu. Aga ka Kalev oli täna kindlasti tubli ja mängis oluliselt parema mängu kui kolm päeva tagasi Tšehhis,» lõpetas Kullamäe kiidusõnadega vastaste aadressil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles