Kapten Toobal: lihtne õhtu Itaalial meiega polnud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal tõstmas.
Kert Toobal tõstmas. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal kinnitas pärast Itaalialt saadud 0:3 kaotust, et mast maas pole ja EMi avamäng polnud sugugi paha. 

«Kui kokkulepitud asjadest kinni pidasime, siis asjad toimisid,» ütles kapten Kert Toobal. «Servijoone taga meile armu ei antud ja selliseid hetki polnudki, kus pall ideaalselt käes oli ja saime kõiki mehi kasutada. Kas oli kegi kaugel või pikali.. aga selline see mäng ongi ja siis tuleb neid asju lahendada kas bloki kaudu või julgestada paremini.»

«Lihtne õhtu neil meiega polnud ja nad pidid päris kõvasti pingutama. Mast maas pole, mulle meeldis, et võitlust oli lõpuni. Mulle meeldis meie serv, tegime sellega päris palju pahandust,» lisas ta.

«Homme uus vastane, mitte kehvem kui täna. Ja kui homme on geimilõpud tasa, siis ehk võtame mõne ära ka. Nautisin sellise vastasega mängimist ja teised nautisid ka. Ega mina pole ka ju sellise meeskonna vastu mängida saanud. Ühe korra Poola vastu olen,» ütles 36-aastane sidemängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles