Lamar Odom lõpetas Eesti korvpallilootuse karjääri

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom Los Angeles Lakersi särgis järjekordset võitu tähistamas.
Lamar Odom Los Angeles Lakersi särgis järjekordset võitu tähistamas. Foto: SCANPIX

ETV saade «Pealtnägija» tutvustas eile New Yorgis Wall Streetil töötavaid eestlasi ja tegi juttu nende karjäärist ja senisest elust, vahendab Uudised.ERR.

Kui 32-aastane Oliver Kaljuvee töötab praegu New Yorgis Citigroupis suurfirmade investeerimisportfellide analüüsijana, siis noorena oli ta lootustandev korvpallur.

Kaljuvee sõnul sai tema korvpallurikarjäär lõpu, kui ta pidi keskkoolis palli mängides katma praegust Los Angeles Lakersi tähtmängijat Lamar Odomit, kuna sel hetkel mõistis ta, et korvpallurina on tal raske läbi lüüa.

«Trennis olid sellised situatsioonid, kus ma pidin 207-sentimeetrise Lamar Odomi vastu mängima. Seal sai palju nalja ja siis sain aru, et pean elus hakkama panustama haridusele, sest enne seda võtsin korvpalli väga tõsiselt ja lootsin, et võib-olla saab professionaalselt mängida,» sõnas Kaljuvee.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles