Veel üks Eesti jalgpallur võib USAsse siirduda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Loo.
Katrin Loo. Foto: Lembit Peegel

Võimalik, et järgmisel hooajal saame New Yorgi Red Bullsi tähe Joel Lindpere kõrval kaasa elada ka ühe Eesti naisjalgpalluri tegemistele USAs.


FC Flora ja Eesti koondise ründaja Katrin Loo on lähedal USA üliõpilasliiga NCAA kõrgeima divisjoni naiskonda minekule. Kuna akadeemilise testi tulemusi pole veel saabunud – need peaksid veel selle aasta sees laekuma –, ei soostunud Loo ülikooli nime avaldama.

Oktoobris õppeasutusega tutvumas käinud 2007. aasta Eesti liiga suurimale väravakütile jätsid sealsed olud hea mulje. «Sealne naiskond viljeleb väga tehnilist jalgpalli. Puutele järgneb kohe sööt, seal pole kombeks palli hoida,» ütles 2. jaanuaril 20. sünnipäeva tähistav Loo, kes omandab kõrgharidust Tallinna Ülikooli kehakultuuriteaduskonnas.

Novembris saadud tõsise hüppeliigesevigastuse tõttu ei saa Loo, kes pidas läbirääkimisi ka Norra võistkondadega, uue klubiga aga tuleva aasta alguses liituda. USAsse, mille rahvusnaiskond kuulub maailma absoluutsesse tippu, siirdub poolteist kuud karkude abil liikunud ja jaanuaris jalgpallitreeningutega jätkav Loo ilmselt augustis, enne uut hooaega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles