Klitško: poksin Hayega 2. juulil Hamburgis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu WBO, IBO ja IBF sarjade maailmameister Vladimir Klitško avaldas, et on lõpuks WBA meistrivööd omava David Hayega matši toimumisaja ja -koha suhtes kokkuleppele jõudnud.

Kuigi vahepeal levis juba info, et mehed jõudsid kokkuleppele, et matš peetakse 20. juunil, teatas Klitško nüüd, et õige kuupäev on siiski 2. juuli ja matš toimub Saksamaal Hamburgis jalgpallistaadionil, vahendab Reuters.

«Mul on hea meel, et Haye minuga lõpuks ometi ringi tuleb. Ta on varem kahel korral Klitškoga poksimisest hoidunud,» sõnas Klitško.

Haye ja Klitško vastasseis on poksimaailma viimaste aastate üks oodatuim matš, britt on pidanud vastamisi minema nii Vladimiri kui ka tema vanema venna Vitaliga, ent 2009. aastal loobus Haye vigastuse tõttu matšist Vladimir Klitškoga ning paar kuud hiljem jäi pidamata ka Haye ha Vitali Klitško matš, kuna osapooled ei suutnud tasude osas kokkuleppele jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles