Kalmus: ma ei mõista oma teleesinemise ära keelamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Kalmus
Marek Kalmus Foto: Raigo Pajula

Korduvalt dopinguga vahele jäänud ja eluaegset võistluskeeldu kandev kulturist Marek Kalmus pidanuks täna lotosaate reklaamklipis televaatajate ette jõudma, kuid millegipärast määrati mehele tema enda sõnul eetrikeeld.

«Ma ei mõista oma teleesinemise ära keelamist. See oli minu jaoks väga üllatav ning isegi solvav. Kõik inimesed eksivad.  Andrus Veerpalu hiljutine positiivne dopinguproov ei kahandanud sugugi rahva toetust ega ka sponsorite arvu. Suusaliidu president Toomas Savi toimetas omal ajal keelatud aineid Soome.  Kulturismiliitu ( EKFL ) juhib ikka veel Arnold Tokko, kes kasutas ise ja müüs steroide ning on seda ka avalikult tunnistanud,» kirjutas Kalmus Bonsuna.com foorumis.

 Kalmus küsib foorumis retooriliselt – «kas nad kõik on eetrikeelu saanud?»

 «Ma ei küsinud selle saate reklaamis osalemise eest sentigi.  Vaevalt, et keegi teine niimoodi käituks ja oma aega sellele tasuta kulutaks.  Pigem võiks vaadata asja sedapidi, et selles saates osaledes oleksin ma saanud nö oma «pattu» natukene lunastada spordi ees, sest mingi osa hasartmängu ja lototuludest läheb ju ka spordi toetamiseks,» jätkas Kalmus. «Ma ei ole kurjategija, ma olen sportlane, kes ei ole ei sponsorite ega riigi poolt ülalpeetav, seega ei võlgne mina kellelegi midagi. Ometi on olemas mingid jõud, mis muudavad ühed võrdsemaks kui teised. Ühtedele on lubatud, neile andestatakse põhimõtteliselt kõik. Teised,  kes on eksinud. närigu aga elu lõpuni muru kui tahavad?»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles