Visnapuu pidas Teiniga tõsise jutuajamise

Peep Pahv
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Darius Mataitis

Ilmselt pole ühelegi korvpallisõbrale saladus, et Tartu Rocki mäng sõltub paljuski sellest, kuidas tegutseb platsil Tanel Tein. Paraku pole meeskonna liider viimasel ajal säranud – möödunud kuu jooksul on ta nelja mänguga visanud kaheksa punkti, jaganud üheksa söötu ning noppinud mõned üksikud lauapallid ja vaheltlõiked.


Pärast laupäeval saadud suurt kaotust Kaunase Žalgiriselt märkis ka Rocki peatreener Indrek Visnapuu, et nullile jäänud Teiniga tuleb tõsiselt rääkida. Lähenemas on hooaja tähtsaimad mängud ning Eesti meister vajab seal isukalt tegutsevat Teini.



Eile kinnitas Visnapuu, et jutuajamine on peetud ning avaldas lootust, et sellel on positiivsed tagajärjed. «Pidasime neljasilmavestluse ning selle sisu jääb vaid meie vahele,» lausus Visnapuu. «Usun, et rääkimisest oli kasu mõlemale poolele. Sain infot, mis mind veidike üllatas.»



Tein ei soovinud oma mänguvormil pikemalt peatuda, viitas vaid, et on ka eelmistel hooaegadel enne kevadisi mänge sarnases seisus olnud.



«Žalgirisega mäng tõesti ebaõnnestus, sellest pole midagi rääkidagi… Aga muidu käib ettevalmistus hooaja tähtsaimateks kohtumisteks,» kinnitas Tein, kes varemgi just olulistes heitlustes säranud. «Eesti liiga mänge pole mõtet vaadata, tähtis on hoopis see, et tähtsad mängud võitsime – näiteks võõrsil Ventspilsi.»



Hooaja esimesel poolel pidasid Eesti tippklubid Rock ja Kalev/Cramo tihti kaks olulist kohtumist nädalas, viimasel kuul oli graafik hõredam. Nüüd koputavad aga olulised mängud uksele.



Juba laupäeval kohtuvad Rock ja Kalev/Cramo omavahel Eesti meistriliigas, järgmisel nädalal peetakse Balti liiga põhiturniiri viimane voor ning seejärel algavad kohamängud. Pole sugugi välistatud, et Eesti klubid kohtuvad juba esimeses ringis.



«Kindlasti ei hakka me vastast valima, ent Kalev/Cramo on ilmselt mugavam vastane kui näiteks Žalgiris,» mõtiskles Tein. «See, et nad korra Kalevile suurelt kaotasid, ei näita midagi.»



Visnapuu sõnul on Rocki mängijad treeningutel tublisti pingutanud ja ta hindas meeskonna vormi heaks.



Laupäevasest mängust saab mõlemale Eesti klubile tähtsate kohtumiste peaproov. Eile tuli positiivne uudis ka Kalev/Cramo leerist – vigastuse tõttu paar mängu vahele jätnud mängujuht John Linehan peaks taas platsil kaaslasi toetama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles