Leedu jalgpallimeistriliiga algus lükkus edasi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn
Taavi Rähn Foto: Soccernet.

Leedu jalgpallis valitsevad vastuolud viisid selleni, et mitu klubi keelduvad meistriliigas osalemast ning valitseb oht, et esialgu plaanitud kujul ei õnnestugi meistrivõistlusi läbi viia.

Meistriliigast loobusid Leedu üks tippmeeskondi Kaunas ning selle omaniku toetatavad klubid.

«Küsimus pole rahalistes raskustes, vaid muus. Milles täpsemalt, ei tahaks ma kommenteerida, tean vaid kuulujutte,» sõnas kolmandat hooaega Leedus Ekranases palliv Eesti koondislane Taavi Rähn. «Kindel on vaid see, et esilagu 15. märtsil algama pidanud meistriliiga esimene voor lükati viiendaks aprilliks.»

Reede õhtul toimus Leedu jalgpalliliidus kriisikoosolek. Kui Kaunase klubi juhi Gintaras Ugianskisega ei suudeta kokkuleppele jõuda, võib meistriliigasse jääda vaid viis meeskonda. Leedu meedia andmetel kaalub veel üks klubi loobumist ning siis jääks meistritiitli eest heitlema vaid neli meeskonda.

«Sellist meistriliigat ei kujuta ma küll ette,» nentis Rähn. «Vahepeal räägiti, et meistriliiga pannakse esiliigaga kokku.»

Vaatamata segasele olukorrale viibib Rähn koos Ekranasega treeningulaagris. «Harjutame ja valmistume hooajaks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles