Denis Grabe jätkab piljardi Balti liigas võitmatuna

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Grabe.
Denis Grabe. Foto: JUSS SASKA

Tallinnas peetud piljardi Balti liiga viimase etapi võitis Eesti parim piljardimängija Denis Grabe, kes on sel hooajal võitnud kõik etapid.

Liiga 4. etapil suutis Grabe alistada kõik konkurendid, poolfinaalis alistus lätlane Peteris Ermansons (8:4) ja finaalis eestlane Kait Hinni (8:5). Kokku võttis etapilt osa 70 mängijat Eestist, Soomest, Lätist ja Leedust.

Liiga finaalvõistlus toimub Vilniuses 27.-28. oktoobril.
 
Team Olympic-Online´i liige Grabe juhib hetkel ka turniiride sarja üldtabelit, edastades üldarvestuses lähimat konkurenti Kait Hinni 35 punktiga.
 
Grabe on individuaalarvestuses 16-kordne Eesti meister. 2011. aasta märtsis sai Grabe esmakordselt Eesti piljardispordi ajaloos Saksamaal peetud Euroopa meistrivõistlustel medali – pronksi. Grabe osalusel pääses 2011. aastal Eesti meeskond esimest korda ajaloos ka paarismängu maailmameistrivõistluste ehk World Cup of Pool finaalturniirile ning saavutas seal 9. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles