Hümni esitav Laura Põldvere: olen tulihingeline jalkafänn

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: Henri Siht

Reedesel Eesti – Ungari MM-valikmängul Eesti hümni esitav Laura Põldvere tunnistab, et elab jalgpallile tuliselt kaasa ja toetab alati kodumaa mängijaid.

«Olen tulihingeline jalkafänn ja kuigi ma ei suuda ennast alati kõigega kursis hoida, siis kui on vaja, olen kõige valjema häälega Eesti mängijate toetaja. Reedel vaatan esmakordselt ise staadionil olles nii suurt jalgpallimängu ning elan kindlasti enda sugulasele Sander Purile kaasa,» rääkis Eesti üks tuntumaid ja populaarseimaid lauljaid.

«Olen tõeliselt rõõmus ja uhke, et mul on au enda riigi jalgpallikoondise mängul hümni esitada ning ootan pikisilmi, et saaksin meie meestele staadionil kaasa elada,» lisas Laura, kes esitab hümni koos jazzlaulja Reelika Ranikuga.

Eesti – Ungari MM-valikkohtumine peetakse reedel, 12. oktoobril A. Le Coq Arenal. Staadioni väravad avatakse publikule kell 19:30, mängueelne tseremoonia, mis tipneb Eesti hümni esitamisega, algab kell 21:15. Matši avavile antakse kell 21:30. Pääsmed on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles