Haye ja Klitško jõudsid kokkuleppele ja peavad kauaoodatud lahingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (vasakul) kaotas eelmisel aastal Vitali Klitško nooremale vennale Vladimir Klitškole.
David Haye (vasakul) kaotas eelmisel aastal Vitali Klitško nooremale vennale Vladimir Klitškole. Foto: SCANPIX

Briti poksija David Haye sõnade kohaselt on ta jõudnud Vitali Klitškoga kokkuleppele ning mehed lähevad omavahel poksiringis vastamisi.

Haye teatas eelmisel aastal tippspordist loobumisest, kuid kohtus sel suvel kaasmaalase Dereck Chisoraga. Seejärel on ta rääkinud, et ta soovib vastamisi minna Vitali Klitškoga ning vaid see matš suudaks teda tippspordi juures hoida, kirjutab ESPN.

Klitško alistas septembris Manuel Charri ning ei ole seejärel teatanud, kellega ta järgmisena vastamisi läheb. Haye sõnul on just tema Klitško järgmine vastane.

«Oleme tingimustes ja matši toimumise osas kokkuleppele jõudnud. See ei ole halb leping, kuid samas ei ole ka nii hea, kui tema venna Vladimiriga kohtudes. Samas ma ei oodanud ka paremat lepingut. See on aus ja nüüd on mul võimalus võita WBC meistrivöö,» teatas Haye.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles