Häbilugu: Selveri eurovastane käis luba küsimata mängu filmimas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri peatreener Avo Keel hoolealustega.
Selveri peatreener Avo Keel hoolealustega. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Selveri eurosarjavastane Sastamala VaLePa näitas pühapäeval üles võrkpallialast ebaviisakust ja saatis Selverilt luba küsimata kaks statistikut filmima Selveri ja Jelgava Biolarsi kohtumist, vahendab ERR Sport.

«Klubiga ühendust võtmata tulid kaks Soome statistikut saali, sättisid oma kaamerad ja arvutid üles. Meist kahe meetri kaugusel neid asju toimetati ja isegi tervitusi ei vahetatud, kuigi ma ühte inimest sealt tundsin,» tõdes Selveri peatreener Avo Keel Vikerraadiole.

«Pakkusin viie minuti pärast kompromissi neile – nad mängisid laupäeval ühe viiegeimilise mängu: võtke klubi treeneriga ühendust – kui toote kolmapäeval mulle siia vastu selle mängu, siis palun filmige,» lisas Keel, kes soomlastelt vastust ei saanud. «Nad korjasid kaamerad kokku ja neid üles ei pannud – tegid tõenäoliselt tavalise statistika arvutisse.»

Jelgavale 0:3 kaotanud Selver kohtub Soome klubiga CEV Cupi avamängus selle nädala neljapäeval kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles