Avo Keel: loodan, et kordusmängus ei tee me midagi teisiti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Selveri võrkpalliklubi peatreener Avo Keel lausus pärast 3:2 võidetud euromängu Soome meistri Sastamala VaLePa vastu, et mäng oli kõrgetasemeline.

«Võib-olla meie poolt tulid mõned sellised apsakad, mida poleks tohtinud tulla,» nentis ta siiski. «Tehti mõned arusaamatud otsused – kui näiteks mees jätab lihtsalt blokki minemata, siis see on lubamatu. Aga Õuekallas hoidis meid terve mängu jooksul – ta teab ise ka, et on hea hüppega ja võimeline lööma väga kõrgelt, lihtsalt alati ei suuda ta ajastust paika saada,» kiitis Keel mängu parimana 27 punkti kogunud ja neljanda geimi otsustavatel hetkedel järgemööda hiilanud Kristjan Õuekallast. «Ka Timo Tammemaa oli täna tubli.»

Parandamisväärset leidus siiski veel. «Ka blokk oli samas kogu mängu meie valulaps, ehkki neljanda geimi päästis meile just see,» viitas Keel olukorrale, kus geimi lõpus säras kahel tähtsal punktil järjest blokis paar Andri Aganits – Martti Juhkami. «Loodan siiski, et kordusmängus ei tee me midagi teisiti – kui mängime nii nagu täna, on meil kõik võimalused olemas. Isegi kui peaksime mängu kaotama, on meil varuks kuldne geim,» rõhutas Keel.

Selveri lihtsatest eksimustest torkas eriti eredalt silma üks serviviga, kui palliga sai pihta võrgu kõrval seisev teine kohtunik. «Hea, et see kohtunikku tabas, mitte mind – ma olin ka seal lähedal!» leidis Keel seepeale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles