Avo Keel: Pere Leib pidanuks treeneri varem välja vahetama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri ja Eesti koondise peatreener Avo Keel.
Tallinna Selveri ja Eesti koondise peatreener Avo Keel. Foto: Raigo Pajula

Tallinna Selveri võrkpalliklubi peatreeneri Avo Keele hinnangul võis Pere Leiva meeskonna rivist välja lüüa ka hiljutine treeneritevahetus.

Täna kaotas Pere Leib Eesti meistrivõistluste finaalseerias ootamatult ühekülgselt 0:3 Selverile. Vaid paar nädalat varem vandusid tartlased Selverile alla ka Balti liiga finaalis.

Pärat Balti liiga kaotust vallandati Tartu klubi loots Oliver Taats ning peatreeneri ameti võttis üle 25-aastane abitreener Rainer Vassiljev.

«Kui asjalood nii olid nagu Pere Leib rääkis, siis oleks asja raudselt varem pidanud ette võtma,» sõnas Keel. «Kuuldavasti algasid probleemid juba septembris. Seda kaotust ei tule oodata, kui niikuinii meeskonda teised inimesed juhtisid. Nüüd aga tunnevad Vassiljev, Kert Toobal ja ka kogu meeskond suurt vastutust.»

Ühtlasi tunnistas Keel aga, et Pere Leiva tänast kaotust ei tasuks üle tähtsustada, kuna tiitlivõiduks on vaja siiski kolme õnnestunud kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles