Chelsea ja Liverpool mängisid viiki, Terry sai raskelt vigastada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry sai raske põlvevigastuse.
John Terry sai raske põlvevigastuse. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas tegid Chelsea ja Liverpool 1:1 viigi, Londoni klubi jäi aga vigastuse tagajärjel ilma oma kaptenist John Terryst.

Just Terry viis koduväljakul mänginud Chelsea 20. minutil juhtima, kui Liverpooli kaitsjad ta nurgalöögi järel valveta unustasid. 35. minutil aga libastus Liverpooli ründaja Luis Suarez nii õnnetult, et tabas kukkudes Terry põlve ja Chelsea kapten viidi väljakul kanderaamil minema. Esmaste andmete põhjal vigastas Terry põlvesidemeid.

Liverpool jahtis pikalt viigiväravat ja selleni jõuti 73. minutil, kui Luis Suarez kasutas osavalt ära Chelsea katse suluseisu tekitada ning saatis palli peaga Petr Cechi selja taha.

Viigiline lõpptulemus tähendab, et Chelsea langeb liigatabelis teiselt kohalt kolmandaks, jäädes liidrist Manchester Unitedist maha kolme punktiga. Liverpool on 13. tabelireal.

Tänases teises mängus sai West Ham United tänu Kevin Nolani tabamusele võõrsil 1:0 jagu Newcastle'ist ja kerkis tabelis kuuendaks. Newcastle jätkab kümnendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles