Valitsev Eesti meister jätkab täiseduga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eclexi naiskond roosades mänguvormides
Eclexi naiskond roosades mänguvormides Foto: Andres Haabu

Eile õhtul kohtusid Audentese spordihallis naiste korvpalli ühisliiga raames Audentese SG/Noortekoondis ja Eclex. Mängu võitis ülekaalukalt valitsev Eesti meister tulemusega 98:44.

Eclex sai hea hoo sisse esimese kümne minutiga. Avaveerandil lasti Audentesel visata vaid 8 punkti enda 26 vastu. Kogu ülejäänud kohtumine kulges samas rütmis. Noortel ei õnnestunud meisternaiskonna tempos püsida ja pidid vastu võtma suureskoorilise kaotuse, kirjutab basket.ee.

Üleplatsimängijana viskas Mirjam Nikolai 25 punkti Eclexi kasuks. Gerly Kostla toetas 12 silmaga. Koguni kaks Eclexi mängijat tegid kaksikduubli: Annika Köster 16 punkti ja 12 laupalli ning Viive-Kai Rebane 10 punkti ja 10 lauapalliga.

Audentese SG/Noortekoondises viskas Ellen-Anett Põldmaa 7 silma. Jane Svilberg, Greeta Üprus, Anett Nurm ja Trine Kasemägi lisasid kõik 6 punkti.

Sellel nädalal toimub Eestis veel üks ühisliiga kohtumine Tallinna Ülikooli ja Tartu Ülikooli vahel. Mäng algab kell 17.30 Tallinna Ülikooli saalis.

Nädalavahetusel sõidavad lätlastega mõõtu võtma nii Audentese SG/Noortekoondis kui ka AmEst Rapla.

Laupäeval on Riias vastamisi RTU/Merks ja AmEst Rapla kell 18.00. Läti U16 koondis mängib Audentese SG/Noortekoondisega kell 19.00.

Pühapäeva esimeses mängus Liepajas kohtub Liepaja Papirs Audentese SG/Noortekoondisega kell 12.00. Läti U16 koondis läheb Riias vastamisi AmEst Raplaga kell 13.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles