Villeneuve: Vettel käitub nagu laps

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas 1997. aastal maailmameistriks tulnud Jacques Villeneuve’i arvates peab viimasel kahel aastal MM-tiitli võitnud Sebastian Vettel täiskasvanumaks muutuma, kuna praegu käitub ta nagu laps.

Villeneuve’i arvates on Vetteli tänavune põhirivaal Fernando Alonso keerulistes olukordades parem sõitja, kuid kui Vettel sõitu liidrikohalt alustab, on ta kanadalase arvates praktiliselt võitmatu, vahendab Autosport.

«Kahtlemata on Fernando Alonso parim, seetõttu hoian talle pöialt,» rääkis Villeneuve intervjuus ajakirjale Autosprint. «Seb on ülikiire, aga Fernandot eristab see, et keerulistes olukordades suudab ta jääda rahulikuks ja mõelda kaine peaga, samas kui Vettel üldjuhul läheb endast välja, saab vihaseks, röögib ja näitab keskmist sõrme. Ta käitub nagu laps.»

«Need kaks käitumisviisi näitavad küpsuse erinevaid astmeid, aga, olgem ausad, Sebastian on siiski ka äss, kuigi tal on kriitilistes olukordades raskem,» jätkas Villeneuve. «Kui ta juhib, on ta peaaegu võitmatu, aga kui ta peab jälitama, muutub ta haavatavaks.»

Villeneuve lisas, et tema arvates vääriks tänavu MM-tiitlit Alonso. MM-sarja lõpuni on jäänud kaks etappi, neist esimene sõidetakse sel nädalavahetusel USAs. Liidrikohal asuv Vettel edestab praegu Alonsot 10 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles