Kaassõitjad vanameister Schumacherist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mi­chael Schumacher
Mi­chael Schumacher Foto: SCANPIX

«Schuma­cheriga koos võistlemine on olnud suur au. Michael on palju mõjutanud meid kõiki ja ka vormel-1,» lausus Alonso. Alonso ja Schumacher võitlesid tiitli eest 2006. aastal, mil hispaanlane oma teise MM-tiitli võitis. «Michaeli saavutusi ei suuda keegi niipea ületada,» ütles ta.

«Minul oli au Michaeliga kohtuda juba lapsena ja ta oli mu suurim iidol, kes mind tohutult inspireeris. Mäletan, et olin väga närvis, kui temaga esmakordselt rääkisin, sest ei tahtnud midagi rumalat öelda,» lisas Schumacheri kaasmaalane Vettel. «Ta suutis näiteks oma kiires graafikus leida aega, et anda laste meistrivõistlustel auhinnad kätte sajale lapsele. Meie jaoks oli see tollal kõige suurem unistus.» Nüüd on Vettel 43-aastase Schumacheriga lähedaseks sõbraks saanud. «Nüüd vaatan teda muidugi teise pilguga, suhtlen Michaeli kui inimesega, mitte kui kunagise iidoliga,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles