Ferguson, Ronaldo ja Mourinho korraldasid kokkusaamise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Alex Ferguson.
Cristiano Ronaldo ja Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi mängis sel nädalal Meistrite liigas võõral väljakul Manchester City’ga ning see andis Reali mängumehele Cristiano Ronaldole ja Manchester Unitedi peatreenerile Alex Fergusonile võimaluse kohtumiseks.

«Ma kohtusin Fergusoniga kolmapäeval, kui ta tuli meie hotelli Jose Mourinhoga juttu puhuma. Loomulikult rääkisin ka mina temaga (Fergusoniga) ning teda oli väga hea taaskord näha,» tunnistas Ronaldo The Sun’ile.

Siiski tunnistas Ronaldo, et jutuajamisel tema tulevikku ei arutatud. «Sellest me ei rääkinud. Rääkisime rohkem minu tegemistest Madridi Realis ja tema tegemistest Manchester Unitedis. Meil oli väga hea meel, et meil õnnestus taas kohta,» lisas Ronaldo.

Ronaldo pallis aastatel 2003 kuni 2009 ManU-s ning lahkus sealt maailmarekordilise summa eest (93 miljonit eurot) Reali. Mourinho puhul on aga palju räägitud, et temast võiks Fergusoni taandumise järel kunagi saada aga ManU peatreener.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles