Ameerika jalgpallur tappis kallima ja seejärel iseenda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kansas City Chiefsi mängija lasi end kodustaadioni juures maha.
Kansas City Chiefsi mängija lasi end kodustaadioni juures maha. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliiga NFLi klubi Kansas City Chiefsi mängija tappis väidetavalt esmalt oma kallima ning seejärel lasi ennast oma kodustaadionil klubi peatreeneri ja peadirektori silme all maha.

USA ajakirjanduse andmetel oli tegemist 25-aastase Jovan Belcheriga.

Politseiülema David Lindamani sõnul oli 25-aastase Belcheri ja tema 22-aastase kallima vahel hommikul kell seitse tüli tekkinud ning umbes kell 7.50 tulistas Belcher naist mitu korda. Lindamani sõnul nägi tulistamist pealt Belcheri ema, kes oli noorpaarile ja nende kolmekuusele tütrele külla tulnud.

Samal ajal kui uurijad olid Belcheri kodus, sai politsei väljakutse Kansas City Chiefsi staadionile. Patrull nägi kohale jõudes, kuidas mustanahaline mees istus autos, relv käes, ja rääkis Chiefsi peadirektori Scott Pioli ja peatreeneri Romeo Crenneliga.

«Pioli, Crennel ja veel üks inimene rääkisid temaga, ühtäkki hakkas mees neist eemale kõndima ja seejärel kostus lask, ta lasi ennast maha,» rääkis politsei kõneisik Darin Snapp.

Snapi sõnul ütlesid Pioli ja Crennel politseinikele, et ei tundnud kordagi, et nad võiksid ise ohus olla. «Mängija oli neid kõige eest tänanud, seejärel jalutas ta eemale ja lasi end maha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles