Ferrari president: Ecclestone on vormel-1 sarja juhtimiseks liiga vana

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luc di Montezemolo (vasakul) ja Bernie Ecclestone.
Luc di Montezemolo (vasakul) ja Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Ferrari president Luca di Montezemolo esines terava sõnavõtuga vormel-1 sarja juhi Bernie Ecclestone’i aadressil. Nimelt ei olnud Montezemolo rahul sellega, kuidas Ecclestone kommenteeris nende tiimi võimalikku protesti Sebastian Vetteli vastu.

Ecclestone teatas eelmisel nädalal, et Ferrari jäi oma protestiga lootusetult hiljaks ning nimetas kogu olukorda naljanumbriks. Samuti kritiseeris ta noorte testisõitjate nappust. Di Montezemolo leidis aga seepeale, et 82-aastane Ecclestone võiks hakata pensionile mineku peale mõtlema. «Kõrges eas inimesed ei saa enam alati teatud rollide ja kohustustega hakkama,» nähvas di Montezemolo Ferrari hooajalõpuüritusel kõneldes.

«Me oleme autotootjad, mitte sponsorid. Ka minul on äärmiselt kahju, et me ei saa enam peaaegu üldse asfaldil testida ega noortele sõitjatele võimalust anda,» sõnas di Montezemolo, viidates vormel-1 sarjas aasta-aastalt aina suurenevatele testimispiirangutele. «Kuna mõned inimesed on läinud nädala jooksul kasutanud väljendit «naljanumber», tahaksin öelda, et minu arust on just see tõeline naljanumber,» lausus Ferrari president.

«Jah, ma viitan Ecclestone’i sõnadele,» jätkas ta. «Isa ütles mulle alati, et vanemaid inimesi tuleb austada ning eriti tuleb seda teha juhul, kui nad ei suuda enam kontrollida, mida nad räägivad. Lõpetan siinkohal sellega,» teatas 65-aastane Montezemolo 82-aastase Ecclestone’i kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles