Pärnu kapten Raadik: poleks tahtnud Tartu ega Selveri nahas olla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK (kollases) lõpetas pika tiitlipõua karikavõiduga, alistades Jõhvis peetud finaalis kindlalt 3:0 tiitlikaitsja Tallinna Selveri.
Pärnu VK (kollases) lõpetas pika tiitlipõua karikavõiduga, alistades Jõhvis peetud finaalis kindlalt 3:0 tiitlikaitsja Tallinna Selveri. Foto: SCANPIX

Täna võrkpalli Eesti karikavõitjaks kroonitud Pärnu võrkpalliklubi kapten Andrus Raadik sõnas mängujärgselt, et edu tõi meeskondlik mäng.

«Tahtsime rohkem, kõik tahtsid, keegi ei kukkunud kordagi ära, eile ega täna. Kogu aeg oli platsil ühtne meeskond, vastastel polnud variantigi, ma poleks tahtnud Tartu ega Selveri nahas olla,» rääkis Raadik. «Lihtsalt surusime enda mängu nii peale, ei lasknud neil üldse mängida. Emotsioon on asja võti. Meist on ainult Romet Priimägi korra karika võitnud, ülejäänutest pole keegi midagi võitnud, aga oli temal ka enne mängu närv sees, tahtis seda võitu väga. Kõik klappis, nii treeneritega kui mängijatel platsil.»

Pärnu VK peatreener Urmas Tali: «Proovisime eelmisel nädalavahetusel Lätis täpselt sellist mängu mängida, nagu siin kahel päeval näitasime. Kahe eeleksamiga katsetasime kõik oma halvad asetused läbi ja leidsime sellised nüansid, mis rasketest olukordadest meid välja toovad,» kommenteeris Tali. «Kahe päeva kokkuvõttes pidime suhteliselt vähe kriitilistes olukordades hakkama mõtlema, mis edasi saab. Vastase üks-kaks sooritust olid need, mis mõne punkti sinna poole viisid, aga üldiselt hoidsime väga kindlalt jalad maas ja meie väga hea rünnak, serv ja vastuvõtt hoidsid meid kogu aeg mängus. Kaotatud üks-kaks punkti tulid kolme-neljaga tagasi, see ongi kogu võti.»

Tallinna Selveri peatreener Avo Keel tunnustas samuti vastast. «Selver mängis täpselt nii palju kui Pärnu lubas mängida. Tahtsid meie omad ka, aga individuaalsed oskused olid täna hapud. Meil oli aega oma blokki sättida, meile tuli lihtne pall, aga mäng nagu kivistus, tuli blokipraaki, taga kaitsemängupraaki. Täna oli raske neile vastu saada,» tunnistas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles