Djokovic ostis ära maailma kalleima juustu kogu järgmise aasta varu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Restoraniärisse sukelduv meeste tennise maailma esireket Novak Djokovic ostis ära eeslipiimast tehtava maailma kõige kallima juustu kogu järgmise aasta varu.

Juustu valmistatakse Djokovici kodumaal Serbias, kohas nimega Zasavica, mis on ühtlasi ka juustufirma nimi, kirjutab Telegraph.

Ühe kilo juustu valmistamiseks kulub 25 liitrit värsket eeslipiima ning kilogramm maksab 800 naelsterlingit (ligi 1000 eurot), kuid pole teada, kui palju Djokovic kogu kupatuse eest rahakotti kergendama pidi.

Zasavica juhi Slobodan Simici sõnul nõustusid nad kogu tuleva aasta varu Djokovicile müüma seetõttu, et tennisist on nende tootele reklaamiks. «See säästab meid vaevast, me ei pea suhtlema mitme erineva restoraniga, vaid ainult ühe kliendiga,» lisas Simic.

Djokovic plaanib oma kodumaal Serbias avada restoraniketi ning kuna eeslijuust kuulub menüüsse, ostis ta ära kogu aastase varu, et restoranides sellest puudust ei tuleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles