Anett Kontaveidi ja treener Märten Tamla teed läksid lahku

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: SCANPIX

Tennisist Anett Kontaveit teatas täna, et koostöö senise treeneri Märten Tamlaga on lõppenud ja ta otsib uut juhendajat.

«Olen tennisetreener Märten Tamla juhendamisel teinud oma arengus suure sammu edasi ning jõudnud tasemele, kus peagi tuleb seljataha jätta noortetennis ja edasi liikuda naiste tipptennise suunas. Arutades tulevikuplaane Märteniga jõudsime arusaamisele, et meievaheline koostöö lõpeb sõbralikult poolte kokkuleppel ning asun uue treeneri otsingule,» kirjutas Kontaveit oma Facebooki kontol.

«Loodan peagi leida naiste tipptennise kogemuste ja -teadmistega treeneri, kes mind aitaks naiste profitennise tippu jõuda. Märten õpetas mulle palju uut ning oli mulle toeks ja abiks pikkadel võistlusreisidel igal pool maailmas,» lisas Konteveit.

Edasi loetles maailma edetabelis 406. kohal asuv Kontaveit oma seniseid saavutusi: «Tulemused on igati korralikud: 2011. aastal hakkasin mängima noorte Grand Slamidel ning selle aasta lõpus võitsin USA-s Orange Bowli. 2011. aastal tulin ka noorte Euroopa meistriks paarismängus. 2012. aastal jõudsin Prantsuse lahtistel ja Wimbledonis poolfinaalidesse ja US Openil finaali. Kahe aasta jooksul võitsin viis naiste ITFi turniiri ja jõudsin esimeste võidukate mängudeni WTA-s. 2012. aasta lõpus olen maailma noorte edetabeli tippude hulgas - tänase seisuga 6. kohal.»

«Märten on väga hea noortetreener ning soovin talle edu järgmiste õpilastega! Uue tennise püsitreeneri leidmiseni jätkan treeninguid erinevate treeneritega. Vaatamata sellele, et meie püsiv koostöö lõpeb, on meil Märteniga kokkulepe, et võin talt alati nõu küsida. Üldfüüsilise treenerina jätkab Tarmo Tiits,» kirjutas sportlane ja lisas, et järgmine võistlusreis viib ta jaanuari keskel Autralian Openile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles