Merike Andersoni klubi sai Bulgaarias järjekordse võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson.
Merike Anderson. Foto: Peeter Langovits

Korvpallur Merike Anderson aitas Bulgaarias oma klubi järjekordsele võidule. Dunav 8806 kontrollis tervet kohtumist, suurendas oma edu iga veerandiga ning alistas Haskovo 2012 naiskonna tulemusega 85:61.

Anderson viskas naiskonna paremuselt teisena 17 punkti, võttis 7 lauapalli, andis 3 korvisöötu ja tegi 2 vaheltlõiget.

Eesti koondise kapten hoiab Bulgaaria meistriliigas 3. kohta resultatiivsete söötude andmises (keskmiselt 3.8 mängus), 5. kohta vaheltlõigete tegemises (2.0 mängus), 3. kohta kahepunktivisete tabavuse protsendis (55.6%) ning 3.kohta sisse visatud vabavisetes (37).

Dunav 8806 tõmbab sellele aastale joone alla 22. detsembril, võõrustades Rilski Sportist naiskonda. Hetkel püsib naiskond Bulgaaria liigas 8 võidu ja 2 kaotusega 2. kohal.

Prantsusmaal NF1 liigas alistas selle aasta viimases mängus Triin Teppo naiskond Saint Paul Reze 78:61 O Sannois st Gratieni klubi. Saint Paul Reze on alagrupis 6. kohal 7 võidu ja 5 kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles