Barcelona alistas kaotusseisust Atletico

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

FC Barcelona jäi Falcao värava tõttu Hispaania jalgpalli kõrgliigas Madridi Atletico vastu kaotusseisu, kuid suutis suure võiduga kasvatada edu nii Atletico kui ka Reali ees.

Falcao väravast saadud edu kestis aga kõigest viis minutit, sest 36. minutil murdis teisel pool väljakut Adriano äärelt sisse ning keerutas fantastilise löögi tagumisse ristnurka, vahendab Soccernet.ee.

Juba poolajaks asus Barcelona tänu Sergio Busquetsi väravale juhtima ning teisel poolajal vormistas järjekordse duubliga 4:1 võidu Lionel Messi, kelle aastas löödud väravate arv tõusis seega 90 peale.

Madridi Real viigistas samal ajal 2:2 Espanyoliga. See tulemus jätab Madridi klubi Barcelonast 13 punkti kaugusele ning praeguseks hetkeks on Jose Mourinho juhendatavad minetanud rohkem punkte, kui terve eelmise hooaja peale kokku. Barcelonal on 46, Atleticol 37 ja Realil 33 silma.

Tulemused:

Zaragoza - Levante 0:1 (0:1)

Valencia - Rayo Vallecano 0:1 (0:0)

Real Madrid - Espanyol 2:2 (1:1)

Barcelona - Atletico Madrid 4:1 (2:1)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles