Elevandiluurannik asub Drogba juhtimisel taas tiitlijahile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba
Didier Drogba Foto: SCANPIX

Uue aasta alguses pannakse pall mängu taas Aafrika jalgpallimeistrivõistlustel ning suurimaks favoriidiks kipub ka sel korral olema Elevandiluuranniku koondis.

Samas on nad favoriidid olnud ka eelnevatel kordadel, kuid nii eelmistel Aafrika meistrivõistlustel ning ka 2006. aastal tuli neil leppida teise kohaga. 2008. aastal saadi neljas koht. Ainuke võit pärineb neil aga 1992. aastast.

Tänavu on Elevandiluurannik kokku saanud taas oma parimad mängijad ning kohal on nii Didier Drogna, Yaya Toure, Cheick Tiote, Gervinho ning Marko Meeritsa klubikaaslane Wilfried Bony.

Aafrika meistrivõistlused toimuvad tänavu Lõuna-Aafrika Vabariigis ning mängudega tehakse algust 19. jaanuaril.

Elevandiluuranniku koosseis Aafrika meistrivõistlusteks:

Väravavahid: Boubacar Barry (Lokeren), Badra Ali Sangare (IAFC), Daniel Yeboah (Dijon).

Kaitsjad: Soulemanye Bamba (Trabzonspor), Arthur Boka (VfB Stuttgart), Emmanuel Eboue (Galatasaray), Igor Lolo (Kuban Krasnodar), Siaka Tiene (Paris St Germain), Kolo Toure (Manchester City), Ismael Traore (Stade Brest).

Poolkaitsjad: Max Gradel (St. Etienne), Abdul Razak (Manchester City), Romaric (Real Zaragoza), Didier Ya Konan (Hannover 96), Cheick Tiote (Newcastle United), Yaya Toure (Manchester City), Didier Zokora (Trabzonspor).

Ründajad: Wilfried Bony (Vitesse Arnhem), Didier Drogba (Shanghai Shenhua), Gervinho (Arsenal), Salomon Kalou (OSC Lille), Arouna Kone (Wigan Athletic), Lacina Traore (Mahhatškala Anži).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles