Võru aastalõputurniiri asemel peetakse kontrollmänge

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus

Nädalavahetusel Võrus toimuma pidanud aastalõputurniir jääb ära, ent selle asemel peab Võru meeskond kolm kontrollmängu. «Aastalõputurniirist ei tulnud midagi välja, sest kutsutud TTÜ ja Daugavpils ei saanud erinevate põhjuste tõttu tulla,» ütles Valio Võru VK meeskona peatreener Marko Mett.

Võru võistkonna vastasteks kontrollmängudes on Schenkeri liiga liider Pärnu VK ja tuleval nädalal Lätis Jelgavas toimuvaks noorte EM-valikturniiriks valmistuv Eesti 1995. aastal ja hiljem sündinud poiste koondis, kirjutas vsport.ee.

Laupäeval kell 13 mängivad Võru spordikeskuses Valio Võru VK ja Pärnu VK, kell 15 Eesti noortekoondis ja Pärnu VK ning kell 19 Valio Võru VK ja Eesti noortekoondis. Veel ühe mängu Eesti noortekoondisega peab Võru meeskond pühapäeval algusega kell 11. Sissepääs on kõigile pealtvaatajaile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles