Varrak ootamatult raskeks kujunenud mängust: minu viga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Korvpalli Eesti meistriliigas võõrsil Rapla TYCOst läbi suurte raskuste jagu saanud Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak tõdes, et selliseid asju ei tohiks juhtuda.

«Poolajal arvasime, et mäng on läbi. Ei saa lohakalt mängida. Esimesel poolajal mängisime hästi, kõik toimis – viskasime vabadelt kohtadelt mööda, tegime lolle pallikaotusi, kuid siiski juhtisime,» rääkis ta poolajavileks kättevõidetud 13-punktilisest edust, mis teisel poolajal kiiresti olematuks sulas. «Kuid tulime kolmandal veerandil mängu ja ei saanud enam hakkama. See oli minu viga ning järgmine kord tuleb järelikult teistmoodi läheneda.»

Poolteist minutit enne lõppu kaotusseisus olnud Kalevil õnnestus kohtumine siiski kuue punktiga võita 80:74.

«Kõva mäng oli. Hea meel oli omasid väga hästi mängimas näha. Me ei jäänud küll hirmsasse kaotusseisu, vaid kümne kaugusele,» kiitis Rapla mänedžer Jakk Karp oma mängijaid. «Me ei murdunud, vaid uskusime endasse. Hea meel oli näha täismaja. Võit oleks hästi magus olnud, kahju, et seda ära ei võtnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles