Tevezi sõnum Balotellile: ära korda minu tehtud vigu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez (vasakul) ja Mario Balotelli.
Carlos Tevez (vasakul) ja Mario Balotelli. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Manchester City jalgpalliklubi ründaja Carlos Tevez manitses meeskonnakaaslast Mario Balotellit, et too ei kordaks tema tehtud vigu ega läheks peatreeneri Roberto Manciniga lõplikult tülli.

«Olen samas seisus olnud ning seetõttu püüan teda alati aidata, et ta ei teeks samu vigu, mida mina olen minevikus teinud,» lausus Tevez, kellel on Manciniga selja taga mitu tüli. Mullu keeldus argentiinlane Meistrite liiga mängus vahetusmeeste pingilt platsile minemast ja lendas hiljem luba küsimata kodumaale, mispeale Mancini vandus, et Tevez ei mängi tema käe all enam kunagi. Ka oma eelmisest koduklubist Manchester Unitedist lahkus Tevez tüliga, süüdistades hiljem endiseid ülemusi lugupidamatuses.

«Püüan Mariot aidata. Räägin temaga nii platsil kui ka platsi kõrval silmast silma. Hiljuti lubasin tal näiteks mängus karistuslööki lüüa, et tema enesekindlus kasvaks. Ta on tubli, näeb vaeva ja püüab areneda ning igal mängijal on arenguruumi,» lisas Tevez Sportsmailiga vesteldes.

Balotelli hiljutist kaklust Manciniga nimetas Tevez vahejuhtumiks, mida tuleb ette igas jalgpalliklubis – fotograafide juurdepääs City treeningväljakule tõi selle lihtsalt avalikkuse ette. «Selliseid asju on juhtunud kõikjal, kus ma olen mänginud. Citys oleme lihtsalt kõik kogu aeg rambivalguses, eriti Mario ja Roberto. Vaid seetõttu jõuavad niisugused asjad ka leheveergudele,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles