Brutaalne video: jalgpallurid ja fännid peksid kohtuniku mängu ajal vaeseomaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik kaotas rünnaku tagajärjel hambad
Kohtunik kaotas rünnaku tagajärjel hambad Foto: Youtube

Tšiilis toimund jalgpallikohtumine Baquedano ja Pablo Lizama vahel lõppes uskumatult brutaalse rünnakuga kohtunike pihta. Madalamate liigade finaalkohtumise lisaajal jooksid väljakule jalgpallifännid, kes andsid kohtunikule ja tema abilisele sõna otseses mõttes peksa. Fännidega liitusid ka Pablo Lizama mängumehed.

Pablo Lizama fännid ja mängijad kostitasid kohtunikke nii jala kui ka käelöökidega ning äärekohtunik jäi ilma ka paarist hambast.

«Kahjuks on jalgpallis liiga palju selliseid mängijaid,» rääkis Tšiili madalamates liigades treenerina töötanud Jorrit Smink Daily Mailile. «FIFAs töötavad maffiaga seotud inimesed ning täielikud idioodid. Kõik saab alguse tipust.»

Intsident tuletas taas meelde Hollandis toimunud traagilisi sündmusi eelmise aasta lõpus, kui kohtunik Richard Nieuwenhuizen suri pärast peksmist saadud vigastusetsse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles