Meeskonnata Kovalainen: tipptiimid ei oska mu saavutusi hinnata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kovalainen (vasakul) koos kaasmaalase Kimi Räikköneniga, kellel on järgmiseks aastaks olemas leping Lotuse vormel-1 tiimiga.
Heikki Kovalainen (vasakul) koos kaasmaalase Kimi Räikköneniga, kellel on järgmiseks aastaks olemas leping Lotuse vormel-1 tiimiga. Foto: SCANPIX

Soomlasest vormelisõitja Heikki Kovalainen tunneb, et vormel-1 sarja tipptiimid ei oska tema viimaste hooaegade saavutusi hinnata.

Möödunud hooajal Caterhami meeskonnas sõitnud Kovalainen on hetkel ilma töökohata.

«Olin pisut üllatunud, et hetkel tööta olen,» rääkis Kovalainen intervjuus Autosport.comile.«Kuigi paljud ütlevad, et olen head tööd teinud ja hästi sõitnud, siis 15., 16. või 17. kohad sõitjale tööd üheski meeskonnas ei taga, ikka eelistatakse esikümnesse jõudnud piloote. Arvasin, et tänu viimase paari aasta tulemustele olen turul paremas seisus.»

«Mu tulemused pole ilmselt olnud piisavad, et tipptiimi pääseda, ent keskmikud on hetkel sunnitud palkama paksu rahakotiga sõitjaid, see omakorda jätab sarja tagumise otsa mehed raskesse olukorda,» lisas soomlane, kes eelmisel hooajal sai 22. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles