Draama: suurfavoriit Serena Williams vigastas jalga, kuid võitis valust hoolimata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams vigastas Austraalia lahtiste avaringis jalga.
Serena Williams vigastas Austraalia lahtiste avaringis jalga. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel elas avaringis suure ehmatuse üle ameeriklanna Serena Williams. Viimasel ajal suurepärases hoos olev ameeriklanna väänas avaringi kohtumises jalga, kuid oli siiski võimeline jätkama ning alistas rumeenlanna Edina Gallovits-Halli 6:0, 6:0.

Maailma kolmas reket Williams tegi oma jalale viga esimeses setis seisul 4:0, kui ta libastus ning väänas oma paremat pahkluud. Seejärel jäi ta areenile lamama ja ootas meditsiinipersonali, kirjutab Eurosport.

Juhtunu järel üritas Williams anda jalale vähem koormust ja ta piiras väljakul tunduvalt oma liikumist, kuid oli võimeline siiski matši võiduka lõpuni viima.

Maailma esireket ja tiitlikaitsja Victoria Azarenka alistas samas 6:1, 6:4 rumeenlanna Monica Niculescu. Endine esireket taanlanna Caroline Wozniacki oli numbritega 2:6, 6:3, 6:3 parem Sabine Lisickist.

Petra Kvitova alistas 6:4, 2:6, 6:2 itaallanna Francesca Schiavone ja Carla Suarez Navarro alistas 6:4, 6:4 Sara Errani.

Vaata videot Serena Williamsi vigastusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles