Carlos Tevez tahab Manchester Cityst lahkuda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Inglismaa valitseva jalgpallimeistri Manchester City ründaja Carlos Tevez teatas, et ei soovi klubiga lepingut pikendada.

28-aastane argentiinlane on valmis lepingu lõpuni ehk veel 18 kuud Citys mängima, klubi peab aga nüüd otsustama, kas soovib ta selle aja jooksul maha müüa või laseb tal lepingu lõppedes tasuta lahkuda. Tevez lausus kodumaisele ajakirjandusele, et soovib naasta kodumaale, oma endisesse klubisse Boca Juniorsi.

«City pakub mulle veel kaheks aastaks lepingut, kuid eelistaksin kodumaale naasta. See on muidugi raske, sest City ei lase mind tasuta minema. Seega jään ilmselt lepingu lõpuni Europasse. Boca president on alati öelnud, et nende uks on mulle alati avatud. Tahaksin hirmsasti veel korra nende särki kanda,» lausus Tevez.

«Tahan karjääri Bocas lõpetada, see on ka minu perekonna unistus. Oleksin nädalavahetusel parema meelega nende eest River Plate’i vastu mänginud. See oleks olnud parem kui City mäng Fulhamiga,» lisas ta. City sai Fulhamist koduväljakul jagu 2:0, teine värav sündis just Tevezi söödust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles