Rõõmusõnum Nõmme Kalju fännidele: Hidetoshi Wakui jätkab Eesti meistermeeskonnas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hidetoshi Wakui.
Hidetoshi Wakui. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme Kalju jalgpalliklubi eelmise hooaja edu üks põhiarhitekte Hidetoshi Wakui naasis Jaapanist tagasi Eestisse ning sõlmis klubiga uue lepingu, mis hoiab teda meeskonnas kuni Meistriliiga 2013. aasta hooaja lõpuni, teatab klubi kodulehekülg.

Fännide üheks lemmikuks tõusnud Wakui liitus Nõmme Kaljuga aastal 2011 ning aitas kohe klubil saavutada ajaloo parim koht hõbemedali näol. Järgmine aasta kujunes aga veelgi edukamaks, tulles Eesti meistriks, poolkaitsja saldoks jäi teisel hooajal 35 mängu ja 10 väravat.

«Ma arvasin, et kõik, mida ma kaks aastat tagasi lubasin, on nüüd tehtud. Seega ei näinud ma enam põhjust siia jäämiseks ning keeldusin uuest lepingust,» põhjendas Wakui. «Kuid fännid ja klubi liikmed kutsusid mind siia uueks hooajaks tagasi ja nüüd oodatakse minult veel kahte tiitlit – superkarikat ja karikavõistluste võitu. Samuti loodab klubi teha eduka debüüdi UEFA Meistrite liigas.»

«Toshi on ennast kahel eelneval hooajal klubis heast küljest näidanud ning tõestanud ennast meile väga olulise mängijana. Järgmisel hooajal on Kalju eesmärgid taas kõrged ning Toshi on meile nende elluviimises kahtlemata tähtis lüli,» tõi Kalju mängija ja spordidirektor Sergei Terehhov välja palluri olulisuse meeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles