Rock läheb Valmiera vastu täies rivistuses

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki korvpallimeeskond alistas Balti liiga vahegrupi teises mängus Siauliai 84:68.
TÜ/Rocki korvpallimeeskond alistas Balti liiga vahegrupi teises mängus Siauliai 84:68. Foto: Sille Annuk / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond peab homme õhtul Balti liiga vahegrupi kolmanda kodumängu, kui kohtutakse Läti klubi Valmieraga. Vahepealsetele kergetele vigastustele vaatamata minnakse homsele kohtumisele kogu koosseisuga.

Rocki abitreeneri Toomas Kandimaa sõnul oli Egidijus Dimsal paar päeva tagasi kerge palavik ning Timo Eichfuss tegi mängides veidi liiga jalale, kuid homseks kohtumiseks on kõik valmis. «Kõik kaksteist meest tegid korralikult trenni ja keegi pole enam midagi kaevanud,» sõnas Kandimaa neljapäeva lõunal.

Hüppeliigese vigastusest on taastunud ka Ivan Neljubov, kes viskas teisipäevases mängus TTÜ vastu 7 punkti ning viibis platsil 12 minutit.

Hetkel hoiab Rock Balti liiga vahegrupis koos Valmieraga liidrikohta, kes on saanud samuti kahest mängust kaks võitu.  «Eks ta mingil määral üllatus on. Ei oodanud, et Šiauliai neile kaotab. Samas on Valmiera kodus alati olnud paha vastane ja pole ka meil seal kunagi lihtne olnud,» kommenteeris Kandimaa ning lisas, et määravaks saab ikkagi teine ring.

«Ma arvan, et kodus enam Šiauliai ei komista, aga see ajab muidugi tabeliseisu veelgi keerulisemaks ning seda enam oleks meil vaja homme kodus võita,» lausus Kandimaa. Homne kohtumine algab Tartu ülikooli spordihoones kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles