Žuravljov lõpetas hooaja Küprose rekordiga ning kutsuti dopingukontrolli

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov
Eivo Žuravljov Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja
Eivo Žuravljov pani oma neljandale järjestikusele hooajale Küprosel võrkpallimeistrivõistlustel ilusa punkti, püstitades 47 punktiga riigi ja isikliku rekordi.

Kahjuks kaotas Žuravljovi koduklubi Limassoli AEK karikavõistluste poolfinaalis Nikosia Omoniale 2:3 (25:23, 26:28, 25:21, 20:25, 12:15) ja Rakverest pärit diagonaalründaja hooaeg sai läbi, kirjutab volley.ee.

Žuravljovi teada hoidis eelmist tippmarki enda käes Kuuba diagonaalründaja, kes tõi aasta enne tema Küprosele siirdumist ühes mängus 32 silma. Silmapaistva saavutuse eest esimest korda karjääri vältel dopingukontrollis käinud Žuravljov ületas enda aasta tuhande alguses Rakvere Aeroci särgis püstitatud rekordi viie punktiga.

Suure tõenäosusega jätkab Žuravljov ka tuleval hooajal Vahemeres asuvas saareriigis. «Olen nagu vein, mis läheb aastatega paremaks. Juba praegu on minust huvitatud viis Küprose klubi,» lausus teisipäeval Eestisse tulev Žuravljov.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles