Siim-Sander Vene: ma pole terve kuu treeninud

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene kohtumises Kalev/Cramo vastu.
Siim-Sander Vene kohtumises Kalev/Cramo vastu. Foto: Liis Treimann / Postimees

Hooaja esimeses pooles hiilgavalt tegutsenud Prienai põhitegijate hulka kuuluv Siim-Sander Vene sõnul on meeskonnal praegu rasked ajad. «Hooaja alguses oli meie mängus rõõmu ja visked läksid hästi sisse. Viimasel ajal pole aga enam nii hästi läinud ja osal mängijatel kipub ebaõnnestumistega kaduma ka mänguisu ja emotsioon,» nentis ta.

Prienaid tabas vahepeal vigastuste laine ning alates detsembrist on tulnud läbi ajada ilma põhimängujuhi Zygimantas Janaviciuseta, hädad on kummitanud ka Venet, kes enese sõnul pole juba terve kuu saanud treenida ja pidi korraks isegi mängudest kõrvale jääma.

«Mängu alguses pole enesetunne kõige hullem, aga lõpupoole annab tunda, et õiget põhja pole all. Loodan, et nüüd suudan end paari nädalaga uuesti vormi ajada,» rääkis Vene. «Kalevi vastu suutsime esimesel poolajal dikteerida, kuid teisel poolajal läksime nende mänguga kaasa ning ei saanud viskeid sisse.»

Vaatamata Balti liigas saadud esimesele kaotusele hindas Vene oma koduklubi mõnusaks. «Meeskonnas saavad kõik omavahel hästi läbi, söödame üksteisele hea meelega, mitte ei vägista ise pealeviskeid. Mängime vaba korvpalli ja kui ära paneme, on kõik hästi. Seekord me seda ei suutnud,» nentis Vene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles