Abramovitš üritas viimase hetke pakkumisega Drogbat tagasi Chelseasse meelitada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba
Didier Drogba Foto: SCANPIX

Briti meedia teatel tegi Londoni Chelsea omanik Roman Abramovitš viimasel hetkel pakkumise meeskonna endisele ründajale Didier Drogbale, et too Inglismaale naaseks.

Chelsea pakkus Elevandiluuranniku koondise ründajale lepingut tänavuse hooaja lõpuni ja lisaks võimalust seda veel aasta võrra pikendada. Drogba aga loobus ning jätkab karjääri Türgi tippmeeskonnas Istanbuli Galatasarays. Ründaja sõlmis türklastega pooleteise aasta pikkuse lepingu.

34-aastane Drogba lahkus Chelseast suvel pärast Meistrite liiga karika võitmist, siirdudes mängima Hiinasse Shanghai Shenhua ridadesse. Hetkel koondisega Aafrika Rahvaste Karikaturniiril viibiv Drogba treenis seejuures enne turniirile sõitu just Chelsea meeskonna juures. Galatasaray pakub talle palgaks kuus miljonit ja lepingu sõlmimise tasuks neli miljonit eurot, samuti saab Drogba mängida Meistrite liigas, kus Galatasaray on jõudnud 16 parema hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles