Balti liiga kolme vahegruppi juhivad Eesti meeskonnad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock võitis 25. jaanuaril BBL kodumängus Valmierat 69:62.
TÜ/Rock võitis 25. jaanuaril BBL kodumängus Valmierat 69:62. Foto: Rein Murakas

Balti korvpalliliiga vahegruppides on mängudega jõutud poole peale, neljast vahegrupist kolmes on liidrikohal Eesti meeskonnad.

F-vahegruppi juhib TÜ/Rock kolme võiduga kolmest mängust, sama võitude arvuga juhib Kalev/Cramo G-gruppi ja Rakvere Tarvas H-gruppi.

Rockile järgneb tema vahegrupis Valmiera kahe võidu ja ühe kaotusega, Siauliail on üks võit ja kaks kaotust ning Sakalail kolm kaotust.

Kalev/Cramo grupis on teisel kohal Prienai kahe võidu ja ühe kaotusega. Tarva grupis aga järgneb Rakvere meeskonnale Barsy meeskond, kuid temal on peetud juba kõik kuus kohtumist (kõik kaotused). Kaks võitu ja üks kaotus on selles vahegrupis Pieno zvaigzdesil ja kaks võitu Juventusel.

Pärnu meeskond on oma vahegrupis (E) kolme kaotusega viimane, seal juhib Barons kolme võiduga, Ventspilsil on tabelis teisena kaks võitu ja üks kaotus.

Veerandfinaalides läheb Rocki vahegrupi võitja kokku E-vahegrupi teisega ehk praeguse seisuga mängiks Rock veerandfinaalis Ventspilsi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles