Nabi tuli üheksandat korda Eesti meistriks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi koos oma treeneri Henn Põllustega.
Heiki Nabi koos oma treeneri Henn Põllustega. Foto: Mihkel Maripuu

Põltsamaal peetavatel Eesti meistrivõistlustel tuli Londoni olümpial kreeka-rooma maadluses raskekaalus hõbemedali võitnud Heiki Nabi üheksandat korda Eesti meistriks.

Raskekaalus ehk kuni 120-kiloste meeste seas võitis hõbeda Madis Sihimets, pronksi said Mihkel Allikmäe ja Kaarel Maaten.

Kuni 55-kiloste meeste seas tuli Eesti meistriks Taaniel Piiskoppel, teise koha sai Risto Teesaar ning kolmandad olid Mario Mägisalu ja Markos Merisalu.

Kaalukategoorias kuni 60 kg võitis meistritiitli Anar Zeinalov, hõbeda sai Dmitri Gorjvško ning pronksi teenisid Ott Saar ja Kaido Kütsen.

Kehakaalus kuni 66 kg tuli Eesti meistriks Kristjan Press Magnus Piiritsa ees, pronksi võitsid Jaanus Lepik ja Martin Kallasmaa.

Kuni 74-kiloste meeste hulgas võidutses Rauno Pajuviidik, hõbemedali võitis Silver Tõgen ning pronksmedalid kuuluvad Ott Tõnissaarele ja Raul Otsale.

Kaalukategoorias kuni 84 kg võitis kuldmedali Eerik Aps Hardo Tootsi ees, pronksi said Vahur Steinberg ja Raido Liitmäe.

Kehakaalus kuni 96 kg tuli meistriks Alo Toom, teise koha sai Margus Umda ning pronksi võitsid Elari Piksar ja Raivo Kõluvere. Võistlustelt jäi kõrvale Londoni olümpia kaheksas mees Ardo Arusaar, kes käis nädala alguses põlveoperatsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles