Kandimaa: nüüd tuleb Valmiera vastu teha korralik mäng

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kandimaa.
Toomas Kandimaa. Foto: Margus Ansu / Postimees

Korvpalli Balti liiga vahegrupiturniiril tuli Tartu Rockil vastu võtta vahegrupi esimene ja Balti liiga hooaja teine kaotus, kui võõrsil jäädi 75:91 alla Šiauliaile.

Rocki peatreeneri kohuseid täitnud Toomas Kandimaa sõnul oli mängu võti teises veerandajas. «Me ei saanud teisel veerandajal kaitset pidama ja lasime nad liialt jooksma. Pärast meie rasket viset said nad lauapalli ja vastasid kohe kiirrünnakuga,» iseloomustas Kandimaa mängu murdehetki. «Šiauliai kodus on ikkagi keeruline, aga me ei teinud enda poolt ka head partiid ja pigem jäi asju miinuspoolele. Nüüd tuleb Valmiera vastu teha korralik mäng.»

Balti liiga vahegruppis on Rockil mängida veel üks mäng ja seda 19. veebruaril Valmieras. Nelja võidu ja ühe kaotusega on Rock endiselt F alagrupi liider ning Šiauliai on kolme võidu ja kahe kaotusega teisel kohal.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles