Vene viskas 16 punkti, kuid Prienai sai hooaja teise kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene kohtumises Kalev/Cramo vastu.
Siim-Sander Vene kohtumises Kalev/Cramo vastu. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti korvpallikoondise liider Siim-Sander Vene kerkis meeskonna paremuselt teiseks skooritegijaks, kui Prienai sai Leedu liigas 81:85 üllatuskaotuse kodumeeskond Klaipeda Neptunaselt.

Leedu meistriliigas tänavusel hooajal alles teise kaotuse saanud Prienai mäng lagunes viimasel veerandajal, kui 63:55 eduseisust kaotati otsustav periood 18:27, vahendab basket.ee.

Vene pääses 3500 pealtvaataja ees kulgenud mängus väljakule algviisikus ning tõi 34 mänguminuti jooksul 16 punkti (kahepunktivisked 6/7, kolmepunktivisked 1/2 ja vabavisked 1/5), kuus lauapalli, kuus korvisöötu, kuid tegi ka koguni seitse pallikaotust.

Prienai jätkab Leedu meistriliigas 12 võidu ja 2 kaotusega teisel kohal. Esikohal oleval  Žalgirisel on kaheksa võitu ja null kaotust ning kolmandal kohal jätkaval Neptunasel 11 võitu ja kolm kaotust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles