Mika Häkkinen: Hamilton sel aastal tiitli eest ei võitle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen ja Lewis Hamilton.
Mika Häkkinen ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Kahekordne vormel-1 sarja maailmameister Mika Häkkinen on veendunud, et Lewis Hamilton algaval hooajal tiitliheitlusesse ei sekku.

«Olen päris kindel, et McLaren on algaval aastal tippvormis,» ütles Häkkinen BBC-le. «Mercedes ei näidanud avatestil aga oodatud kiirust, seega ei eelda ma neilt suurt midagi.» Jerezis peetud nelja päeva pikkuse testi kahel esimesel päeval said Hamilton ja Mercedese teine piloot Nico Rosberg kirja vaid 29 ringi.

2008. aasta maailmameister Hamilton lõpetas mulluse hooaja neljanda kohaga ja sõlmis siis Mercedesega kolme aasta pikkuse lepingu. Maailmameistrist Sebastian Vettelist jäi ta koguni 91 punkti kaugusele.

Teine eksmaailmameister Niki Lauda usub aga, et Mercedes mahub tiimide arvestuses kolme parema sekka. «Minu hinnangul on Vettel hetkel kiireim. Auto töötab hästi ja näib olevat vastupidav. Kuid mulle valmistab rõõmu, et Mercedes suudab esikolmikuga konkureerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles