Stuttgarti turniiri finaalis kohtuvad Safina ja Kuznetsova

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dinara Safina
Dinara Safina Foto: AP / Scanpix

700 000 dollari suuruse auhinnafondiga Stuttgarti tenniseturniiri finaal on venelannade siseküsimus – vastamisi lähevad maailma esireket Dinara Safina ja edetabeli üheksas number Svetlana Kuznetsova.

Safina kohtus poolfinaalis itaallanna Flavia Pennettaga (WTA 14), kes lülitas veerandfinaalis konkurentsist edetabelis neljandal kohal paikneva serblanna Jelena Jankovici.



Järjekordne üllatus ei olnud kaugel ka poolfinaalis – Pennetta võitis esimese seti 6:3 ja juhtis ka teises setis, ent kaotas lõpuks 5:7. Kolmanda seti võitis Safina aga kindlalt 6:0. Kohtumine kestis tund ja 57 minutit.



Eelmise nädala alguses maailma esireketiks tõusnud Safina on sattunud paljude kriitikute tule alla – kuna tatari päritolu venelanna pole võitnud ühtegi suure slämmi turniiri, on teda nimetatud naiste tennise läbi aegade nõrgimaks esinumbriks.



Teises poolfinaalis alistas viiendana asetatud Svetlana Kuznetsova teise paigutusega kaasmaalanna Jelena Dementjeva kindlalt 6:4, 6:2.



Võidu vormistamiseks kulus Kuznetsoval tund ja seitse minutit.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles