Valga korvpallimeeskond hankis kuulsa nimega mehe

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Maks & Moorits korvpallimeeskond
Valga Maks & Moorits korvpallimeeskond Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti korvpallimeistrivõistlustel turniiritabelis viiendal positsioonil paiknev Valga/Maks & Moorits täiendas sel nädalal meeskonda serblasest tagamängija Saša Djordjeviciga.

Kohe esimeses kohtumises viskas ta palli läbi Rakvere Tarva meeskonna korvirõnga 17 punkti eest ja juhtis Valga ka väärtusliku võiduni. Korvpallisõprade jaoks on Saša Djordjevic kindlasti tuntud nimi, kuid Valgaga liitunud mees ei ole siiski üks 1990ndate säravamaid Euroopa korvpallureid, vaid lihtsalt tema nimekaim.

Esimene kohtumine näitas siiski, et 27-aastane Djordjevic võib Eesti meistriliigas anda Valgale palju juurde ning ühte teravat tagamängijat oli neil tiimi juurde vaja. «Pärast Timo Oja väljalangemist hakkasime uut mängijat otsima. Otsustasime, et saadame ameeriklase (keskmängija Scott Grimi) koju ja otsime uue tagamängija. Vara on veel hõisata, kuid esimene mulje on hea,» rääkis Valga meeskonna mänedžer Antti Vasar.

Djordjevic otsustati meeskonda tuua, kuna ta oli juba varem tiimi lätlasest peatreenerile Sandis Buškevicile tuttav. «Kui Buškevic sai Iraanis (Buškevic kuulus BC Teheran Azadi ridadesse) mängides vigastada, siis ta jäi sinna abitreeneriks ja Djordjevic toodi tema asemel meeskonda. Kuna treener oli temaga juba varemalt tuttav, siis mingit katseaega ei määratud,» täpsustas Vasar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles