Giggs lõi ManU võidumängus taas värava, Arsenal sai rõõmustada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs (vasakul) koos Wayne Rooney'ga väravat tähistamas.
Ryan Giggs (vasakul) koos Wayne Rooney'ga väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis võidulisa tabeliliider Manchester United, kes alistas võõrsl väljakul 2:0 QPRi.

Võitjate pool avas kohtumise 23. minutil skoori Rafael ning 80. minutil vormistas lõppseisu Ryan Giggs. Kui eelmises voorus sai Giggs kirja selle hooaja esimese tabamuse Premier League’s, siis nüüd jõudis ta teise tabamuseni. Teatavasti on Giggs saanud Inglismaa kõrgliigas tabamuse kirja 23 hooaega järjest.

Meistrite liigas koduplatsil kindla kaotuse saanud Londoni Arsenal suutis nüüd koduliigas taas võidu teenida, kui koduplatsil alistati 2:1 Aston Villa. Võitjate ridades lõi mõlemad väravad Santi Cazorla.

ManU on turniiritabelis 68 punktiga kindel liider, ühe kohtumise vähem pidanud Manchester City on 53ga teine ja Londoni Chelsea 49ga kolmas. Arsenal hoiab 47 punktiga viiendat positsiooni ning neid edestab veel ühe kohtumise vähem pidanud Tottenham 48 silmaga.

Teised tulemused:

Fulham – Stoke City 1:0

Norwich City – Everton 2:1

Reading – Wigan Athletic 0:3

West Bromwich – Sunderland 2:1

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles