Varrak: vastasena oleksime eelistanud isegi Tarvast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Peeter Langovits

BC Kalev/Cramo kaotas täna korvpalli Balti liigas võõrsil 63:84 Siim-Sander Vene koduklubile Prienaile ning lõpetas G-vahegrupi teise kohaga. See tähendab, et kalevlased lähevad veerandfinaalis vastamisi leedulaste Pieno Zvaigzdesiga.

Prienai kohtub veerandfinaalis aga Rakvere Tarvaga. Kui Kalev oleks tänase kohtumise võitnud või kaotanud väiksema vahega kui 11 punkti, siis oleks just kalevlased pidanud kohtuma veerandfinaalis Tarvaga.

«Täna olid vastased meist selgelt paremad. Nad tulid kõvasti peale ja olid hästi valmis. Kui nad kodus alistasime, siis tegime väga hea mängu,» rääkis Kalevi juhendaja Alar Varrak Postimehele. «Tabeliseisust oli juttu ja vastast me valima ei hakanud.»

«Läksime ikka mängu võitma ja oleksime vastasena eelistanud isegi Rakveret. Nüüd tuleb teha Ühisliiga mängude vahel veel üks pikk sõit Leetu,» lisas Varrak eelseisva duelli kohta Pieno Zvaigzdesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles